Taller Estel·lar I

Aquesta ha estat la nostra primera experiència com a talleristes, i la veritat és que ens ho hem passat molt bé i creiem que tothom ha sortit molt content!
LA CRÒNICA DEL TALLER ESTEL·LAR-I: PER LA CASTANYADA, SORTIREM ESTRELLATS!

I tan estrellats i estrellades!!! Tot i que la previsió d’assistència no es va ajustar al gran número de participants/es final, amb la col·laboració de pares, mares i acompanyants de les dinamitzadores creiem que el taller va ser un èxit! Varem tenir que reajustar i adaptar, degut al gran nombre de nens/es, alguna de les activitats pensades i finalment varem començar amb una dinàmica per conèixer-nos totes i tots i després KIF ens va fer una breu explicació del tema de l’activitat: LES PLÈIADES. Tot seguit varem realitzar 2 tipus diferents d’estrelles decoratives: unes amb la tècnica de la papiroflèxia i una altra, per a més petits, amb cartrons, papers i purpurina. Totes varen quedar precioses! També varem dibuixar constel·lacions, varem fer sopes de lletres i varem sortir amb estrelles, planetes i llunes per tota la cara!!!

Des de Saturn ens havien avisat que era l’aniversari del Martí, així que l’extraterrestre Àngels Bullich ens havia enviat per nau especial un pastís de saturn-xocolata boníssim!KIF i JAB estan tan encantades amb els nens i nenes de RIBES DE FRESER i amb l’homenet rodó i sense pèl que ens va convidar que estan segures que després de visitar algun planeta més, tornaran!!!
Per veure imatges d’aquesta activitat aneu al link que teniu a continuació: Fotos Estel·lars

Comenta les nostres creacions