Magic Andreu i 4 Racons

Somriures Màgics a 4 Racons

Com sempre diem, a la vida hi ha moments màgics, però poques vegades ens havia passat que  fossin màgics i amb MÀGIA!!!

Ahir a la pausa d’una reunió densa densaaaa de 4 Racons varem decidir sortir al carrer a agafar aire. I ens va passar algo d’allò més inesperat… la màgia es va apoderar de nosaltres. Varem conèixer al MÀGIC ANDREU!!!!!!

Ens va captivar amb el seu humor, el seu encant i el projecte social de la  seva

Associació Som-Riures sense Fronteres!

 

Magic Andreu i 4 Racons

I hem volgut compartir amb tots i totes vosaltres la immensa i preciosa tasca que fan. L’Associació Som-riures sense Fronteres va ser creada a Barcelona l’any 2002 per Francesc Andreu Sabadell, conegut en el món artístic com Màgic Andreu, i la seva filla, Joana Andreu, professional de la màgia, per fer arribar la màgia, l’humor i el il.lusionisme a nens i nenes afectats de càncer.

 

– podeu veure la web clicant a les imatges –

Som Riures Sense Fronteres Somriures sense Fronteres

 

 

A dia d’avui el Màgic Andreu i col·laboradors es troben buscant recursos econòmics pel seu projecte al Nepal, on ajuden a que infants que viuen al carrer esnifant cola tinguin una llar, menjar i aprenguin uns hàbits bàsics per acabar anant a l’escola i tenir un futur!!!

Magic andreu al Nepal

 

Així que des de 4 Racons us animem i convidem a passar per la llibreria BERNAT, al carrer Buenos Aires 6-8 de Barcelona, on trobareu la MAGIC SHOP!!!! Un localet replet de tresors per comprar i així col·laborar amb ells. Tots els diners recaptats aniran destinats al projecte social del Nepal.

 

cartell magic andreu

 

No deixeu de visitar la seva web i col·laborar!!! I si voleu que us expliqui el projecte en directe només cal que us animeu a fer-li una visita al Màgic Andreu a la Botiga Màgica!!!

 

Comenta les nostres creacions

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s