Ioga 4 Racons al Bulevard Rosa tots els dimarts de Maig!

 Avui us volem convidar a portar els/les vostres fills i filles a participar al taller Ioga 4 Racons a l’espai infantil Petit Circ del Boulevard Rosa!!!

Això serà durant tots els dimarts del mes de maig (7, 14, 21, 28) als següents horaris: de 17h a 18h i de 18h a 19h.

Ioga 4 Racons al Bulevard Rosa

Per poder participar cal haver omplert l’inscripció al propi centre dies abans del dia. Per poder-ho fer cal que visiteu l’espai infantil Petit Circ del Bulevard Rosa (l’entrada més propera és la de Rambla de Catalunya) totes les tardes laborables de 17h a 19h. Un cop omplert 4 Racons s’encarregarà d’escriure’us un correu recordatori uns dies abans!

Aquesta activitat està pensada per nens a partir de 3 anys fins als 11. Seran unes sessions de ioga particulars donada l’exepcionalitat de les condicions però podem garantir que els nens i nenes s’ho passaran d’allò més bé!!! Per veure tot el que podem oferir cliqueu al següent enllaç: IOGA 4 RACONS per NENS I NENES!

Tot i que 4 Racons fa aquesta col·laboració de manera gratuita donades les condicions del centre per poder participar són: o presentar un tiquet de compra de qualsevol establiment del Centre Comercial, sense compra mínima, o participar amb 3€ per la Funadció Sant Joan de Déu.

Hi ha un màxim de 8 participants per sessió així que no tardeu en apuntar-vos!!!! Us estarem esperant!!!

Col·laboració

ioga

Comenta les nostres creacions

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s